keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Ensimmäisen viikon kuulumisia

Hello there!

Ensimmäinen viikko Banburyssa koettu ja toista viedään. Tähän mennessä Banbury on ollut aivan loistava paikka! Ennen tänne tuloani en tiennyt paikasta paljoa mitään, ainoastaan että tämän on pikkukylä Oxfordista hieman pohjoiseen. Museossa ollessani olen kuitenkin saanut selville, että kylällä on paljon historiaa, mikä yllätti minut täysin. Rakennukset ovat vanhan aikaisia - erittäin kauniita tosin - ja täällä on myös paljon historiallisia nähtävyyksiä ja kävelykatuja.

Kerron kuitenkin nyt tarkemmin ensimmäisestä viikostani museossa.

Maanantaina minun hostfamilyni saattoi minut museolle, sillä en ehtinyt sunnuntaina käydä itse katsomassa missä se tarkalleen on. Museoon saavuttuani museon assistentti otti minut vastaan ja ohjasi minuttoisen työntekijän luokse, joka kertoi minulle museosta ja mitä hän tarkemmin tekee työkseen. Hän myös näytti minulle museon tilat ja esitteli minut muille työntekijöille. Sain myös katsella ja kierrellä museota ja näyttelyä. Ensimmäinen tehtäväni oli tehdä tutkimusta muista Englannin museoista ja miten he markkinoivat omaa kauppaansa, jos sellainen löytyy. Tarkoituksena on siis yritys nostaa museon oman kaupan myyntiä ja siksi he haluavat katsoa mitä muut museot tekevät kauppojensa suhteen.

Ensimmäinen viikko meni lähinnä tutustuessa muihin työntekijöihin ja heidän kertomiseen tarkemmin siitä mitä he tekevät. Jatkoin museoiden tutkimista ja sain myös tehdä museon aikataulua mihin tulee kaikki museon näyttelyiden ajat, muut pienemmät näyttelyt, kaikki pyhät ja lomat, jotta näyttelyt voidaan aikatauluttaa niin että ne vetäisivät mahdollisimman paljon vierailijoita.

Toinen viikko on ollut lähinnä markkinointi painoitteista. Skannailin Banburyn alueen vanhojen yritysten mainoksia erilaisista vanhoista kirjoista, joista yksi oli vuodelta 1883! Sen lisäksi olen nyt tehnyt powerpoint dioja näyttelyistä ja tapahtumista, jotka tulevat näytille museon ulko-oven vieressä olevaan televisio näyttöön pyörimään.

Siinä oikeastaan kaikki tähän mennessä tapahtuneet mainittavan arvoiset työt!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti